10 Dogs in Pop Culture Trivia Questions and Answers

10 Dogs in Pop Culture Trivia Questions and Answers

How much do you know about dogs in pop culture? Can you answer these dogs in pop culture trivia questions? Have fun!

10 Dogs in Pop Culture Trivia Questions 

1. Question: What is the name of the dog in the comic strip "Peanuts" created by Charles M. Schulz?

2. Question: Which dog is known for saying "Ruh-roh, Raggy!" in the animated series "Scooby-Doo"?

3. Question: What is the name of the Old English Sheepdog in the animated movie "The Little Mermaid"?

4. Question: What breed is the dog Toto from "The Wizard of Oz"?


5. Question: What is the name of the loyal dog in the Japanese film "Hachiko Monogatari" and its American remake "Hachi: A Dog's Tale"?

6. Question: In the TV show "Family Guy," what is the name of the Griffin family's talking dog?

7. Question: What is the name of the Dalmatian puppy protagonist in Disney's "101 Dalmatians"?

8. Question: Which dog, created by Jim Davis, is known for being Odie's best friend and frequent adversary of Garfield?

9. Question: What is the name of the dog who travels through time with his boy, Sherman, in "The Adventures of Rocky and Bullwinkle"?

10. Question: What is the name of the heroic dog in the 1992 film "Beethoven"?

Personalized Dog Wall Art Put Me In Coach Canvas Gallery Wraps

 

10 Dogs in Pop Culture Trivia Questions and Answers 

1. Question: What is the name of the dog in the comic strip "Peanuts" created by Charles M. Schulz?
Answer: Snoopy.

2. Question: Which dog is known for saying "Ruh-roh, Raggy!" in the animated series "Scooby-Doo"?
Answer: Scooby-Doo.

3. Question: What is the name of the Old English Sheepdog in the animated movie "The Little Mermaid"?
Answer: Max.

4. Question: What breed is the dog Toto from "The Wizard of Oz"?
Answer: Cairn Terrier.

5. Question: What is the name of the loyal dog in the Japanese film "Hachiko Monogatari" and its American remake "Hachi: A Dog's Tale"?
Answer: Hachiko.

6. Question: In the TV show "Family Guy," what is the name of the Griffin family's talking dog?
Answer: Brian Griffin.

7. Question: What is the name of the Dalmatian puppy protagonist in Disney's "101 Dalmatians"?
Answer: Pongo.

8. Question: Which dog, created by Jim Davis, is known for being Odie's best friend and frequent adversary of Garfield?
Answer: Odie.

9. Question: What is the name of the dog who travels through time with his boy, Sherman, in "The Adventures of Rocky and Bullwinkle"?
Answer: Mr. Peabody.

10. Question: What is the name of the heroic dog in the 1992 film "Beethoven"?
Answer: Beethoven.

Thank you for stopping by and testing your dogs in pop culture knowledge. Please comment below and share this post with your friends.!

Looking for a gift for your furry friend? Check out my personalized dog wall art now. 

Personalized Dog Wall Art Good Thing Canvas Gallery Wraps

Personalized Dog Print Can't Have Nice Things Semi-Gloss Rolled Posters

Personalized Police Military Dog Memorial Wall Art Canvas Gallery Wraps

Again, thank you so much for stopping by and be sure and share this post. 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.